Detaljer
För att uppnå bra matresultat måste du kunna kontrollera köttets kärntemperatur.
Köttets matlagningstemperatur är lika med kärntemperaturen (den kallaste punkten i köttet) - för att uppnå ett gott matlagningsresultat är det viktigt att mäta köttets kärntemperatur korrekt.
Vid användning av vanliga termometrar mäts temperaturen endast vid sondens spets. Detta gör att kärntemperaturen är ganska komplicerad, eftersom det krävs att du träffar köttets kärna med sondspetsen exakt. I själva verket saknar kärnan med bara en centimeter en skillnad på upp 10 grader - skillnaden i matlagning resulterar från ett medium-sällsynt till en Medium-done.
CookPerfect-termometern övervakar temperaturen på olika ställen i köttet och beräknar sedan kärntemperaturen samt värmeflödet i köttet. Med den intelligenta kötttermometern CookPerfect är du alltid garanterad att mäta kärntemperaturen oavsett hur termometern placeras i köttet, och dessutom vet du exakt när köttet kommer att färdiglagas.
Levereras med en probe, men kan kompletteras med ytterligaren en probe